Tallet er 34. Jeg gjentar: tre fire.

Tallet er 34. Jeg gjentar: tre fire.

Etter flere måneder med venting var det endelig klart for bingo på DNSR. Onsdag 4. mars var det elevene i vg2 som inviterte til helaften i hallen på DNSR. Og for en aften det ble...

Dørene åpnet 17.30 og folk strømmet inn. På slaget 18.00 ønsket Peter velkommen, og forklarte reglene for spillet, og straks var vi i gang. Eric hadde full kontroll på bingomaskina og rullet ut tall etter tall. Ved mikrofonen satt Peter og annonserte alle tall. Underveis kunne vi høre dype sukk, små gledeshyl og masse summing blant publikum. Stemningen var intens! Plutselig var det noen som ropte «BINGO». Julian og Chelsea løp til! De hadde ansvar for å kontrollere alle bonger som fikk bingo, samt dele ut premier. Daniel tok bilder av de heldige vinnerne.

 

Vi kom gjennom 3 runder denne kvelden. Mellom hver runde var det en liten pause. Rikke, Sara L, Magnus KL og Adrian måtte manøvrere seg mellom bord og stoler for å sikre at alle de vel 100 frammøtte fikk kjøpt nye bingobonger.

 

På kjøkkenet var det full aktivitet. Ingen bingo uten god mat og drikke. Flere av elevene hadde brukt fritiden sin til å bake deilige og fristende kaker – det hører jo som kjent med til en bingoaften! Patrick tok ansvar for å fikse pølse i brød, Aleksander stekte vafler og Hanne Line tok all oppvasken. Vi hadde 2 kafèer, her var det Malin, Sofie,

Magnus SJ, Kaja, Nora og Sara D som måtte til pers. Salget gikk strålende! Da kvelden var omme var det nesten ingen kaker igjen, bare noen få bokser brus og bollen med vaffelrøre var tom.

 

VG2 ønsker å takke alle som møtte opp og gjorde dette til en flott kveld! I tillegg vil vi særlig takke alle våre fantastiske foresatte i vg2, samt flere lærere, som bidro med en rekke flotte premier og mat.

 

Vi gleder oss til neste bingo!

 

 

Tekst: Hanne Line

Foto: Innovation UB

Tilbake til oversikt