Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Skal det være noe før vi stenger? - Den norske skolen i Rojales - norsk skole i Spania
Skal det være noe før vi stenger?

Skal det være noe før vi stenger?

Uke 24 - siste skoleuke for elevene på DNSR skoleåret 2019/20. Vi tar litt tidligere sommerferie i år slik at vi får tid å ta ei uke påskeferie først...

 

Jeg glemmer aldri da elevene i vg3 møtte i Teams på langfredag til poetisk aften. Vi brukte hele påskeferien til skolearbeid – og til og med vurdering......Dette ble en stor suksess, kjære elever. Men, vi hadde ikke tid til å hvile på de berømte laurbærbladene, neida, her var det flere oppgaver i vente. ….

I løpet av de siste ukene har vi jobbet med sjangeren essay. Sammen har vi lest og analysert flere essay samt diskutert både språk, skrivehandling og bruk av virkemidler. Selvfølgelig (!) måtte siste skriveoppgave bli å skrive sitt eget essay.

Kjære vg3 2019-20: Dere er helt magiske! Det har vært en sann ære å få være deres norsklærer i år! Dere har levert og prestert hele året! Det at dere leverer knallgode essay helt på tampen av året, nå når vi alle er driiiiitlei og så klar for ferie, ja, kjære Tone, Tuva, Jasmin, HK, Sander T, Simon, Rolf E, Christer, Sander M og Christian von der Lippe- da må jeg bare bøye meg i hatten, selge det der bjørneskinnet og stikke alt jeg finner under eller bakom en stol, for jeg trenger ikke gå over gresset, det er så grønt og skinner så vakkert akkurat HER sammen med dere!

Til alle: Når du har tid og stunder i sommer – ta en titt på disse tekstene!

 

Hvorfor er det slik?

«Kretsmester i alt som er tungt og skal kastes langt»

Livet i karantene

Når skal historie forbli historie?

Folk som klager over Corona

Kan nordmenn slutte å klage?!

Løver i gatene i Minneapolis

 

Sommerhilsen fra Hanne Line

 

Tilbake til oversikt