Så er skoleåret 2019-2020 til veis ende 

Så er skoleåret 2019-2020 til veis ende 

Det er et skoleår som vil gå inn i historien med den våren som ble så bratt. Coronavåren 2020 har gitt oss opplevelser og erfaringer som vi aldri vil glemme.

Jeg vil tro mange har erfart at vi har lært oss selv bedre å kjenne, vi har fått testet oss selv på å stå i et ubehag og å takle utfordringer ingen av oss har fått øvd oss på tidligere. Jeg vil påstå at vi har bestått med glans!
 

Våre fantastiske elever, dere tålmodige foresatte og alle våre kreative og utholdende ansatte har tatt utfordringer på strak arm, -og vet dere hva: Jeg er så utrolig stolt av alle sammen, jeg er rett og slett imponert over alt vi har fått til sammen 

Vi har hatt et imponerende fagtrykk i alle klasser og elevene har jobbet mot fagmål hver eneste dag. Vi har savnet hverandre, vi har savnet friheten, vi har savnet fellesskapet, vi har vært både redde og utrygge, -men vi har stått i det!
 

Kjære alle sammen, tusen takk for rausheten, positiviteten og den gode varme omtanken dere har støttet oss på skolen med gjennom dette skoleåret og gjennom denne spesielle våren, coronavåren 2020.
 

Mange av oss ses igjen til høsten, og det gleder jeg meg enormt til, andre kan det gå lengre tid før vi møter igjen. Vi sier uansett på gjensyn, og ikke glem å ta godt vare på deg selv og på hverandre♥
 

VELKOMMEN TILBAKE TIL SKOLESTART MANDAG 24.AUGUST!

RIKTIG GOD SOMMER TIL DERE ALLE 

Hilsen

Rektor Signy

Tilbake til oversikt