Spy, svette og tårer😃

Spy, svette og tårer😃

Tirsdag 23.03.21 dro hele VGs på Stranden i Guardamar, klare for DNSR-lekene 2021.

Vi hadde varmt vær, og lærere som var i det beste humøret. 

Vi ble delt inn i 6 grupper som besto av elever fra vg1-vg3, dette for å ivareta smittevernsreglene. Første del av dagen bestod av 6 poster, med en lærer pr. post, der vi hadde forskjellige oppgaver/utfordringer. 

De forskjellige postene var både trening for kroppen og en litt hjernetrim. Bente hadde en fin memory-card lek med spanske ord, og hos Synnøve skulle vi bygge sandslott.

Hos Einar måtte vi kaste golfballer mot blink + mye løping! På posten til Mona fikk vi en tenke/huske lek, Renathe inviterte til “tenke-utenfor-boksen- lek”, og hos Hanne Line var det Burpee-Time. 

Etter intens innsats på de ulike postene, kunne man høre elever jamre seg og si; «nå må jeg spy».  Det er uvisst om dette skjedde på grunna av hard trening, eller at de dagen før hadde vært ute og feiret en 18 års dagen til undertegnede...... 

Men vi kom igjennom løypa helt fint! Da vi var ferdig med de forskjellige postene fikk vi en lang og god pause.

Vi gjorde vårt beste og humøret var på topp! 

Etter lunsjen var det tid for stafett/rebusløp. Vi skulle løpe fram og tilbake på 6 poster hvor vi måtte svare på spørsmål. Det var veldig gøy, men veldig slitsomt. 

Alle gav 100% selv om de nettopp hadde spist et herremåltid eller følte seg dårlig. Blodsmak i munnen var det mange som smakte, men det var ingen som klagde. Etter at vi var ferdig med stafett/rebusløp var 3 finalelag som var klare til siste del. Det var klart for finalekamp! Med den beste heiagjengen på siden, med lærer som motiverte og elever som kjempet om førsteplassen, ble det noen heftige minutter...Vinnerlaget ble “Pollos locos”, og det var bestående av lagkaptein Daniel, Emma, Sofie og Viktoria.  

En dag som dette, utenfor skolen, var kjempekjekt og vi håper vi kan dra ut flere ganger!    

Skrevet av Marielle Melo 

Tilbake til oversikt