8. og 9. trinn på tur til Pinjeskogen

8. og 9. trinn på tur til Pinjeskogen

Ut på tur, aldri sur!

Det er snart høstferie og elevene på ungdomstrinnet er rimelig opptatt med vurderinger og prøver for tiden. Hva er vel da bedre enn en liten tur ut i frisk luft mellom slagene?

Onsdag i uke 39 la vi i vei opp til Pinjeskogen, Parque El Recorral.

Vi startet med 30 min rask gange i 30 varmegrader – jadaaaa! I lang lang rekke vandret vi langs fortauene i Quesada, og i det fjerne skimtet vi en oase. Vel fremme ble vi møtt av haner og høner, lekeapparater, blomster, vann og skog.

Parken er et herlig lite fristed! Anbefaler ALLE å besøke dette stedet!

Vel fremme måtte vi først ta en kjapp pust i bakken, drikke masse vann og få vite mer om dagens gjøremål. I løpet av 2 timer fikk vi vandret gjennom parken og sett på alt som finnes her, vi fikk gjennomført en natursti med diverse naturfaglige oppgaver på spansk og vi fikk være kreative og lage ulike figurer av “ting vi fant rundt omkring”. Målet var at figurene skulle være geometriske og i 3D, men i blant må man bare la kreativiteten vinne, og bare leke og ha det gøy! Det er vi gode på!

Til slutt var det 30 min rask gange TILBAKE, fortsatt i 30 varmegrader.....det holdt hardt....men, er det ikke litt digg å gå over tida når vi bare har hatt det gøy? For å sitere en elev i 8. trinn (vi har jobbet med negative tall i matematikk denne uka) “ Lærer, hvor mange negative minutter tror du vi kommer for sent nå?” ….......Svar: Vi var tilbake 1440, 10 negative minutter.....

Takk for tur! Hilsen Knut, Renathe, Pernille og Hanne Line

Skrevet av: Hanne Line

Tilbake til oversikt