Ledige stillinger fra januar 2022 

Ledige stillinger fra januar 2022 

Kan dette friste i vinter?

Vi søker etter assistent og lærer hos oss.

På Den Norske Skolen i Rojales ønsker vi å være talentspeidere og ikke feilsøkere, og vi bygger på bevisst bruk av ros og positiv oppmerksomhet. Vi søker dyktige kolleger som er kreative, har pågangsmot, kompetanse, erfaring og ikke minst fleksibilitet til å kunne arbeide på ulike trinn.   

Generell info om stillinger ved skolen finner du HER.

Assistent: Det vil fra januar 2022 bli ledig 40-60% stilling som assistent. Stillingens innhold er ekstra støtte og oppfølging av elever med spesielle behov på ungdomstrinnet og på videregående trinn, samt eventuelt ekstra styrking i enkelte fag/klasser.

Utdanning og erfaring fra arbeid med barn og ungdom er en fordel. Personlig egnethet vektlegges. 

Søknad og cv med attester og vitnemål, samt henvisning til referanser, sendes pr mail til rektor signy.munkeby@dnsr.no snarest.  

Ønsket tiltredelse: Januar 2022.

Lærerstilling: Med forbehold om tildeling av midler fra PPT-utland kan det også bli en mindre lærerstilling ledig fra januar 2022. Dette gjelder spes.ped. undervisning for elever, eller grupper med elever, med spesielle behov i grunnskolen.

Om du ønsker å melde interesse for lærerstillingen så gjøres det på skolens eget jobbsøknadsskjema, og den finner du HER. Denne sendes pr mail til rektor signy.munkeby@dnsr.no snarest. 

Tilbake til oversikt