Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 MOT-BESØK i 10. trinn - Den norske skolen i Rojales - norsk skole i Spania
MOT-BESØK i 10. trinn

MOT-BESØK i 10. trinn

Torsdag 31.august fikk 10.trinn besøk av MOT-Coach Einar. 

Temaet for MOT-økta var trygghet, og i løpet av to timer gjorde vi mye gøy sammen. Vi fikk teste ut en øvelse der en person skal falle bakover mens de andre i klassen skal ta han imot. Senere så hadde vi også en lek som handlet om å stole på hverandre, ved bruk av stoler.... Det var 4 stykker som satt på hver sin stol, så skulle de lene seg bakover slik at de lå i fanget til hverandre. Deretter skulle vi andre ta bort stolene uten at de falt på bakken. På første forsøk funket det ikke, alle 4 datt i bakken. Men på andre forsøk funka det!

Senere så lagde alle hvert sitt “fotballag", der man lister opp 11 spillere som skal utgjøre drømmelaget.  På drømmelaget skal du skrive opp personer som betyr mye for deg, er viktige for deg og gir deg energi og trygghet. Etterpå satt vi i ring og fortalte hverandre om noen av spillerne vi hadde satt opp, og begrunnet hvorfor. Noen trakk fram mamma og pappa, gode venner, besteforeldre og til og med kjæledyr.

Vi avsluttet økta med at alle skrev navnet sitt på hvert sitt ark, og sendte dette rundt til alle i klassen. Hver gang du fikk et ark skulle du skrive “Du er en stjerne fordi“, og noe positivt til den som "eide" arket. Når alle ark var sendt rundt fikk du tilbake ditt ark, og kunne lese de fine og gode tingene som dine medelever setter pris på ved deg.

Vi digger MOT-besøk, og gleder oss til neste gang!

Skrevet av Susanne Jonsen (10. trinn)

Tilbake til oversikt