– Denne turen må bli kåret til den beste «ever»!

– Denne turen må bli kåret til den beste «ever»!

Eleven på videregående koste seg på overnattingstur.

Torsdag ettermiddag møtte elever, foresatte og lærere opp utenfor skolen for å kjøre i samlet flokk til Lise og Juan Carlos flotte «Finca Esmeralda» utenfor Quesada.

Meninga var at vi skulle holde stedet hemmelig for elevene, men mange hadde allerede klart å finne ut hvor vi skulle – det er som kjent ikke alltid lett å holde på en hemmelighet.

– Jeg har nok røpet meg, innrømmet Hanne Line, kontaktlærer på VG1, og hun var nok ikke den eneste.

Vel fremme, litt etter skjema, lot vi fag være fag. Målet var å bli bedre kjent, spise godt og ha det hyggelig sammen. I opplæringsloven kan vi sette dette under personlig utvikling, styrking av egen identitet, utvikle etisk, sosial og kulturell kompetanse.

Menyen – tilberedt av elevene – besto av paella med godt brød, alioli og oliven samt druer, høstet på stedet. Våre flott ungdommer tok utfordringen på strak arm.

Etter mat var det tid for diverse aktiviteter. Bading, musikk, dans, kortspill, boccia, bordtennis og ikke minst masse tid til å prate og bli bedre kjent – noen litt mer enn andre. Det var fornøyde elever som reiste hjem fredag formiddag.

– Denne turen må bli kåret til den beste «ever», fastslo Hanne Line.

Tilbake til oversikt