Trening i sola – forbedre din livskvalitet

Trening i sola – forbedre din livskvalitet

Her får du en liten introduksjon til ulike treningsmuligheter i Cuidad Quesada. Vi ser både på muligheter for treningsopplegg og åpningstider i nærområdet.

Uansett hva du liker å drive med, er vi sikker på at du finner noe som passer for deg. Har du sagt at du skal begynne å trene altfor lenge, uten å komme i gang, har du ingen unnskyldninger lengre. I Quesada trenger du ikke å gå langt for å finne en treningsmulighet.

Quesada har flere fine utetreningssteder som er helt gratis å bruke. Her finner du ulike treningsapparater, med stort mellomrom mellom hvert apparat slik at det er stor plass til også å gjøre øvelser som ikke krever apparater. Det pleier sjelden å være mye folk her, og du kan dra dit når som helst.

Gruppetrening i det fri

Personlig trener Marcelo Andreoli og kjæresten hans Kiara Steffens holder gruppetreninger i pinjeskogen i Ciudad Quesada. I følge spaniaavisen tilpasser Andreoli et individuelt tilpassende styrkeøvelser sammen med skandinaver i alle aldre.

Andreoli er opprinnelig fra Uruguay, men har bodd i Norge i fire år og snakker derfor flytende Norsk. For omtrent 2 år siden bestemte han og kjæresten seg for å flytte til Spania, og da valgte Ciudad Quesada som deres spanske hjemby. Grunnet samme interesse for trening, kom de med ideen til gruppetrening i fjor høst. Du kan lese mer om hans opplegg i artikkelen i spaniaavisen som er linket under sammen med hans egen Facebook side om opplegget han holder i pinjeskogen. De har også begynt med gruppetrening utenfor Quesada, som for eksempel i Torrevieja.

Artikkel fra spaniaavisen:

http://www.spaniaavisen.no/wip4/tilbyr-gruppetrening-ute-i-det-fri/d.epl?id=2562003

Marcelo og Kiaras Facebook side:

https://www.facebook.com/MKHEALTH4U/

Tennistrening!

Alle er velkommen til tennisbanen, alt fra barn til eldre. Tennisbanen ligger i Av. de La Costa Azul helt nede ved sentrum. På morgenen er det som regel de litt eldre som bruker banene, og på ettermiddagene er det gjerne barn og ungdom som trener her. Du trenger ingen nøkkel eller medlemskort for å bruke tennisbanen, det er helt gratis, men du trenger eget utstyr. Fra mandag til lørdag har tennisbanen åpent fra 09:00 til 21:00 og på søndager er det åpent fra 09:00 til 14:00. Det ligger flere mindre tennisbaner rundt i Quesada som også er mulig å bruke.

Treningssenter

VI har to treningssenter i byen. Elite Fitness Gym og Quesada Fitness Gym. Sistnevnte ligger i Calle Aeropuerto. Her er det gode muligheter for trening som du selv ønsker. De har boksering og mange apparater å velge mellom. I tillegg tilbyr de flere gruppetreningsopplegg som for eksempel yoga, pilates og cardio. De har også MMA og kickboxing klubb. De har en fin nettside hvor du kan lese om de ulike aktivitetene, se priser og trenings- og timeplan (studioskjema). De gir deg muligheten til å trene hver dag hele uka. Åpningstidene i ukedagene er fra 07:00 til 21:30, og i helgen er det åpent fra 09:00 og til klokken 13:00.

Det andre treningssenteret heter Elite Fitness Gym og ligger i Calle los Arcos. Treningssentret ligger sentralt i Ciudad Quesada. Det er ett attraktivt og godt brukt treningsstudio. Målgruppen er ungdom og voksne i alderen 14 og oppover. Elite Fitness gym har også treningsopplegg, som boxfit, balanse, zumba og kids boxing, for å nevne noen. Du kan også gå inn på hjemmesiden og lese mer om tilbudet. Se link under. Elite Fitness gym har åpent fra kl. 09:30 til 22:00 i ukedagene og fra 09:00 til 13:00 i helgene.

Quesada Fitness Gym:

https://quesadafitness.com/

Elite Fitness Gym:

http://elitefitnessquesada.com/

Tilbake til oversikt