Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Omtrent 500 meter unna skolen vår, finner vi flere ulike aktivitetstilbud. Det tilbys blant annet minigolf, bowling og sykkelutleie.

Om dere ønsker å slå ihjel noen timer, kose dere en ettermiddag, kan dette være gode alternativer. Hit kan du ta med både familien og gode venner. Du trenger verken å være trent eller erfaren! Nedenfor kan du leser mer om de ulike tilbudene.

Minigolfen befinner seg innerst i gaten Calle los Arcos. Når du er kommet til rett sted, vil du se et en restaurant, hvor det både serveres mat og drikke. Her betaler du for minigolfen, leier golfkølle og golfballer. Minigolf er en utendørs aktivitet for hele familien, som passer like godt for de store og små. Etter skoletid kan dette være en fin aktivitet for klassekamerater! For en voksen koster det 4,50€ og for barn koster det 4,00€. Minigolfen holder åpent alle ukedager.

Litt lengere bort i gaten, finner vi Quesada bowling. Dersom det skulle være dårlig vær, og minigolf ikke frister, er bowling et godt alternativ! Dette er en innendørs aktivitet for hele familien, men også en møteplass for venner. I lokalet er det kafé, hvor du kan få kjøpt mat og drikke mens du venter på din tur! I skranken hvor man betaler for bowlingen, kan man også leie bowlingsko, men det er ikke påkrevd. For både barn og voksne koster det 4,00€ for en runde. Quesada bowling holder også åpent alle ukedager.

Blir bowling og minigolf for stillestående for deg som er glad i å være aktiv, finnes det sykkelutleie i nabobygget! Hos Cyclogical kan du både kjøpe og leie alle mulige typer sykler, tilbehør og klær. Har du en sykkel som trenger reparasjon, fikser de det lett. Dersom du ikke har noen å sykle med, arrangeres det egne sykkergrupper. Det finnes alt fra nybegynnergrupper, grupper for damer, grupper for herrer og landveissykkel.

Cyclogical er åpent alle ukedager, bortsett fra søndager. For lån av barnesykkel en dag koster det 10€. For å leie en voksensykkel må betale 30€ per dag. For mer informasjon om priser kan du gå inn på deres Facebookside: Cyclogical

Tekst og foto: Martine Therece Larsen og Martine Thorp.

Tilbake til oversikt