Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/f/1/cf76cuh7m/webroots/r617147/utilities/functions.php on line 738 Å avslutte med stil! - Den norske skolen i Rojales - norsk skole i Spania
Å avslutte med stil!

Å avslutte med stil!

Det er ikke uvanlig at de siste dagene før sommerferien kan oppleves som litt «lay back». Vi er liksom ferdig med eksamen, alle fag er avsluttet og nå er det bare chill....

 

Vel, ikke helt! På vgs 1 har vi den siste tiden fokusert på målet «å avslutte med stil!». Men, hva betyr nå det? Jo, vær med, delta, ta en for laget, vis hva du er lagd av!

Onsdag var det duket for en sosial skoledag på stranda. Koselig det, tenker du....Det startet chill, ja. Vi koste oss i sanda, dyppet våre tær i Middelhavet, kjørte på med noen set volleyball, og spiste is. Noen fant til og med tid til å sole seg, og ta en liten siesta. Men, da det nærmet seg endt skoledag, ca 1330, dukket KRØ-lærer opp! Dagen er ikke helt ferdig, likevel.... De 4 gamle bildekkene med tau, som hadde ligget urørt i sanden i timesvis, ble plutselig dratt fram. Elevene samlet seg gradvis i ring rundt KRØ-lærer.....spente blikk, hva skjer nå????? Nå er det STAFETT! 4 lag, 4 elever på hvert lag, 4 runder pr. elev.

Løp vanlig, løp baklengs, dra eller bær dekket, og til slutt – frakt den ene på laget fram og tilbake uten at denne er i bakken. Så fort som mulig! OMG – så mye action til slutt! Overlever vi dette?

Vi manglet en elev for at lagene skulle stå likt. Kontaktlærer måtte ta et viktig ansvar med å stå på post ved rundingsbøya (som var en flipp flopp), og fikk derfor IKKE mulighet å være med på stafetten.........ehmm..... men KRØ-lærer, Truls, måtte trå til.

For en stafett! Alle gav 110%! Sanden på Guardamarstranda føyk i øst og i vest når elevene, og Truls, sprintet gjennom 4 etapper hver i løypa. Dovne solturister ble vekket og fikk plutselig vitne en gjeng ungdommer med konkurranseblikk ta det helt ut. Alle fullførte, med stil! Svetten rant, melkesyra presset på, og de siste dråpene i vannflaska gikk ned i glupske svelg. Da, var skoledagen over!

Det er dette som er «å avslutte med stil» folkens! Takk for en flott dag på stranda!

Hilsen Hanne Line

Tilbake til oversikt